Ons Verhaal pagina 3 groot
Binnenboel-Myanmar-potjes

Binnenboel staat voor een energieke, creatieve en vakkundige aanpak. Achter Binnenboel schuilt dan ook iemand met die karakter eigenschappen. Deze karakter eigenschappen vind je ook terug in de drijfveer achter Binnenboel. Deze aanpak is op het lijf geschreven van degene achter Binnenboel.

 

Dat ben ik, Janneke van Veen, de trotse eigenaresse van Binnenboel. Met een vrolijke noot en een lach op mijn gezicht houd ik er van om buiten de hokjes te denken. Vol energie en creativiteit heb ik van mijn hobby en passie m’n werk kunnen maken.

 

Waar ik als kind al crea van alles aan het veranderen was in mijn eigen kamer (tot irritatie van mijn ouders) kan ik mijn creatieve brein nu uiten in dit vak. Inmiddels ben ik afgestudeerd aan de Akademie Vogue, waar ik uitgegroeid ben tot professionele interieurstylist. Hier zijn software programma’s zoals InDesign, Illustrator, Sketchup mij eigen geworden. Deze programma’s pas ik veelvuldig toe voor de binnenboel. Hierdoor heeft u meteen een goed beeld van het latere eindresultaat en kunnen we samen de puntjes op de i zettten. Bij Binnenboel zijn we gedreven om samen met u tot een verrassend ontwerp te komen!

 

Nodig mij vooral uit voor een afspraak, zodat we verder kennis kunnen maken.